en jij wel van het experimenteren?

en jij wel van het experimenteren?

Door: SensueleIna

Geplaatst: 03-10-2017

Reacties: 4

SensueleIna schrijft:

Goedemiddag. Ben jij wel van het experimenteren?

Misschien kun jij mij dan leren spuiten? Dat zou ik graag eens willen kunnen..

Momnteel heb ik iets met de (getrouwde) overbuurman, maar die kan niet zo vaak als ik wil. Dus ik heb ruimte voor nog een minnaar. Voor jou, als je wilt?

Over mij

Op het moment zit ik in een soort driehoeksverhouding met mijn overbuurman. Die kwam al langer niet aan zijn trekken en van het een kwam het ander en lagen wij opeens boven op elkaar. Ik heb dus een vrijer, maar ben nog wel vrij. Aangezien hij niet zo vaak kan en ik wel meer wil, dacht ik dit hier is perfect om een man te vinden die wel wat vaker kan.

Over jou

Wie weet vind ik zelfs wel een man die wat meer van het experimenteren is. Ik heb laatst een vrouw gezien.(op tv) die kon ontzettend spuiten en lekker dat het er uit zag. Ik ben niet van de vrouwen, maar had daar wel graag voor gehangen om het op te vangen. Nu ik er weer aan denk wordt mijn vrucht alweer nat. Wie weet zit hier wel een man die dat bij mij kan klaar krijgen.


4 Reacties:

  • Wim·1 jaar geledenHi knappe vrouw, ik ben Wim, 61, gescheiden en alleen wonend en op zoek naar een seksmaatje dat meer mag worden.
    Dat spuiten dat is wel een dingetje, daar moet je wel voor open staan, maar is mij wel een paar maal gelukt en dat wordt het zeker niet met zomaar op je gaan liggen, dan moet je gewoon alle organen en hulpmiddelen voor gebruiken die voorradig zijn. Wil je dat met mij ervaren en vaste seksmaatjes en wie weet meer worden, bel of app me op 0648067621. Tipje van dd sluier, klaarkomen en dan lekker heftig doorgaan dan ga je vanzelf spuiten...Geile groet en likjes Wim.
  • Manfred·2 jare geledenJe mailt me maar of what\'s. Leer ik je spuiten!!!! 0686296705
  • Driekus·3 jare geledenMag ik je lekker komen verwennen?
  • Kompoes·3 jare geledenMag ik je lekker komen verwenen met passionele ses

Plaats reactie