Een hele brutale vraag

Een hele brutale vraag

Door: zoektspanning69

Geplaatst: 03-08-2017

Reacties: 4

zoektspanning69 schrijft:

Even een hele brutale vraag hoor....

Mag ik een keer met mijn blote kut op jouw gezicht gaan zitten???

Ik vind het super lekker om gebeft te worden maar mijn vriend wil dat niet doen. Hij vind het maar vies, zegt hij altijd. Maar als ik dan op jouw gezicht zit en jij mij lekker aan het beffen bent zal ik ondertussen met je stijve piemel spelen en je heerlijk gaan pijpen.

Dan gaan wij elkaar lekker verwennen totdat we beide klaarkomen.

Mijn mond zit dan vol met jouw zaad en je gezicht zal dan onder het geil zitten, hihi. Lekker toch???

Over mij

Ik heb even genoeg van mijn werk en dat komt ook omdat ik het werk vanuit huis doe. Tijd voor actie en ik zoek een date. Even mijn gedachten los maken van het werk en genieten van iets heel anders dan de woorden die ik mag vertalen. Ik vertaal liever mijn lichaamstaal naar stout, pikant, ondeugend en ongehoorzaam.

Over jou

Kom jij mij even afleiden van het werk en zien of mijn lichaamstaal jou aanspreekt. Het woord spetteren daar kan je ook wat mee en laat je deze stoute meid misschien jouw spanning zien?


4 Reacties:

  • Harkema·2 jare geledenHey zoektspanning69, die spanning wil ik je graag geven, niks lekkerder als een poesne uitlikken en gelijktijdig vingeren. En als je dan mijn pik lekker afzuigt zullen we beiden genieten. Mail me snel? Xc
  • Mario·3 jare geledenWat ben jij een mooie vrouw ik wil met jou wel om contact komen en over beffen zeg ik altijd zonder beffen wordt ik niet geil dus niet beffen geen sex
  • Jay·3 jare geledenBeffen is juist heerlijk. Je reactie op mijn tong zal me enorm geil maken.
  • Gerhard·3 jare geledenGraag zelfs!!!

Plaats reactie