Dit weekend geef ik een besloten feestje

Dit weekend geef ik een besloten feestje

Door: Cum2Gina

Geplaatst: 13-04-2017

Reacties: 3

Cum2Gina schrijft:

Hey, wat leuk dat ik je eindelijk te spreken krijg. Ik had deze website al even in mijn lijstje staan en ik hoop dat jij ontzettend enthousiast wordt van het voorstel dat ik je wil doen.

Dit weekend geef ik een feestje in mijn buitenhuis vlakbij Rotterdam en ik zou het zeer gaaf vinden als jij ook komt. De gasten tot nu toe zijn voornamelijk mijn meeste close vriendinnen en één collegaatje van werk. We zijn in totaal 4 vrouwen van boven de 40 die even helemaal uit hun dat willen gaan.

vv

Vorig jaar hadden we zelfs wel 10 flessen wijn op en was de eregast toen met 2 van ons tegelijk naar bed geweest. Het was toen een orgie van genot en ik denk dat het dit jaar alleen maar erger wordt.

Zie jij het zitten om een leuke tijd te hebben met alleen maar wilde meiden om je heen?


3 Reacties:

 • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Tommy·1 jaar geledenApp me Lieve schat
  0643405161
 • maarten·1 jaar geledenHoi Gina,

  waarschijnlijk is het feestje al geweest maar ik heb wel interesse om een keer met je af te spreken en lekker van je borsten te genieten. Ik woon in de omgeving van Rotterdam dus dat is makkelijk.
  Ik ben 35, single, met een lul van 17 cm, netjes geschoren en mijn lul is goed gevuld.
  mail me maar als je interesse hebt. Dan stuur ik je ook een foto van mezelf mee

Plaats reactie