Deze tijd wil ik optimaal gebruiken

Deze tijd wil ik optimaal gebruiken

Door: Vivien6

Geplaatst: 12-04-2017

Reacties: 3

Vivien6 schrijft:

Mijn man is vorige week opgenomen in het ziekenhuis. Hij is al tijden ziek en zo nu en dan wordt hij weer voor een paar dagen opgenomen. Hoe een trieste zaak dit ook is, je kan wel raden dat mijn seksleven hier enorm onder lijdt.

De verwachting is dat hij tegen het weekend wel weer naar huis mag. Deze tijd zou ik graag optimaal willen gebruiken door mijn seksleven eens op de eerste plaats te zetten.

Waarschijnlijk krijg ik van jou gewoon een keiharde afwijzing, maar ben jij te porren voor een stevig verzetje? Mag ik jou om een vaginaal orgasme vragen?! Wat kan ik voor jou doen?

XXX Vivien


3 Reacties:

  • Eltjo·3 jare geledenJij ziet er lekker uit hoor !! Ik zou met jou wel willen voor lekkere sex !!
  • justmebo·3 jare geledenTja Vivien, weekend , hoe te beginnen \'\' hallo, hoe gaat het, mooi weer (brr alweer regen ), is toch ook wel een beetje afgezaagd , niet soms ?? \'\' Heb er lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar dan nu toch de stoute schoenen aangetrokken. ..................Maar vertel wat ga jij doen dit weekend en wat zou jij leuk vinden om te doen,leuke dingen te gaan doen in het weekend bv. shoppen, lekker eten, sauna, filpje, .... etc. , heb jij zin ??? ben wel benieuwd ok En zal er geen doekjes om winden, als ik in jou ogen kijk geloof ik dat jij er nog steeds pap van lust, heerlijk verwendt te worden ❤ in eeen leuke relatie Groetjes, Bo.
  • Charles07·3 jare geledeneen vaginaal orgasme kun je van mij krijgen. Heb een goed geoefende tong

Plaats reactie