Ben jij een beetje warmbloedig typetje?

Ben jij een beetje warmbloedig typetje?

Door: Millinda84

Geplaatst: 12-10-2017

Reacties: 3

Millinda84 schrijft:

Joeee!

Hoe is het? Ik ben me echt dood aan het vervelen haha hopelijk heb jij een betere avond. Ik moet aanstaande maandag weer naar Engeland voor werk en heb geen zin om me tot die tijd te vervelen. Zoals je in mijn profiel leest zou ik wel een vast leuk contact voor romantische/intieme dates willen vinden..

Dus als jij dat met mij ziet zitten dan wil ik je wel een kans geven om mij beter te leren kennen.

Wait for you here,

Over mij

Als hostess op beurzen reis ik behoorlijk wat af. Wel voornamelijk binnen de EU hoor en dan vooral Engeland. Vind het super leuk, ontmoet veel verschillende mensen en kom nog eens ergens, maar soms kan het ook best eenzaam zijn. juist als ik dan weer thuis ben, want dan is het ineens wel erg stil.

Over jou

Vriendinnen en vrienden zat, maar ondanks dat mis ik enorm iemand om lekker tegen aan te kruipen. Of om mijn voeten 's nachts aan te warmen haha. Ben jij een beetje warmbloedig typetje?

Millinda


3 Reacties:

  • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
  • Vidalres·2 jare geledenHey ik ben een jonge jongen ik wil je graag even lekker verwennen laat je me weten
  • Mark·3 jare geledenHallo mysterie, wat denk je van een nette vent, gezellig met humor, sportief, 45, grijs, 172, die graag een vrouw naar haar hoogtepunt wil helpen. Genieten van lang voorspel. Ik reageer alleen via email markachter1972@gmail.com
    Ps ik reis regelmatig, stel je voor dat
    Onze agenda’s overlappen ?

Plaats reactie