Ben jij de man die ons leven net wat leuker maakt?

Ben jij de man die ons leven net wat leuker maakt?

Door: BonneBon

Geplaatst: 08-09-2017

Reacties: 3

BonneBon schrijft:

Je moet geen allergie hebben voor mijn kat, maar al helemaal niet voor mijn poes!

Ah ja, ik ben dol op mijn kat, maar heb ook een poesje dat heel aaibaar is. Dat mag met je tong en als je het goed doet, kunnen we nog veel meer plezier met elkaar beleven.

Dit even vooraf, maar ik wil eventueel ook meer. Een vaste band behoort bij mij tot de mogelijkheden en ik wil ook kijken voor een relatie, al is dat geen must.

Samen wat leuks doen, seksen en zien waar het naartoe groeit. Heb jij vandaag nog tijd om even kennis te maken? Zo niet, wanneer schikt het jou?

liefs Bonnie


3 Reacties:

  • Sander·2 jare geledenHoi Bonnie , je ziet erg leuk uit om mee af te spreken. Wil je dan daarom ook graag leren kennen en verwennen. App 0617915140.
  • ido·3 jare geledenhi bonnie ik ben 50 atletisch lichaam hou van om jou geil te likken ben niet alergisch voor poesjes mocht je interesse hebben bel my grt ido 0623994031
  • Marcel·3 jare geledenHi Bonnie, ik ben een single man van 47 gescheiden ik vind het super geil je poesje te likken. En ben er niet allergiesch voor ? Als je interesse hebt hoor ik je graag. Groetjes Marcel.

Plaats reactie