Ben jij de magische combinatie voor mij?

Ben jij de magische combinatie voor mij?

Door: Lana1969

Geplaatst: 13-04-2017

Reacties: 5

Lana1969 schrijft:

Misschien dat internet en gratis neuken voor mij de magische combinatie is om eindelijk weer eens aan mijn trekken te komen...

Ik zwerf nu al ruim 2 jaar rond op internet zoekend naar een leuke date, maar tot op heden niets gevonden. Ik heb rijpere mannen aangesproken, jonge mannen, maar met geen enkele man heb ik succes gehad. Heel veel leuke gesprekken heb ik gevoerd hoor, maar het is het lichamelijk contact waar ik op uit ben.

Ik voel me verwaarloosd, ondergewaardeerd, een mislukking...

Kan jij me de avond van mijn leven bezorgen?!

XXX


5 Reacties:

 • Leejke·10 maanden geledenHallo
  Lana ik wil jouwel meer dan een avond die je niet makkelijk zult vergeten bezorgen contact me 0624562788
 • Demian·1 jaar geledenHoiii ik zou je dolgraag willen verwennen x
 • Wim·2 jare geledenHi Lana1969, ik ben Wim1958, ik ben gescheiden, woon alleen en wat ik graag wil is jou regelmatig van een prettige en seksvolle avond voorzien. Momenteel kan ik helaas niets bindend afspreken, maar op termijn is dat zeker wel mogelijk.
  Meer weten en misschien snel afspreken? Ik woon in de directe omgeving van Rotterdam, ben 1.90, 100 kilo, prettig geschapen, heb geen kinderen, rook niet en drink met mate, Laat een berichtje achter, dan wisselen we gegevens uit of app me via 06-48067621, Groetjes liefs en meer, Wim.
 • Alex·3 jare geledenLieve Lana,
  Ik heet Alex en woon in Emmeloord. Ik ben iets ouder dan jou, maar ik herken nog steeds een mooie vrouw. Ik zoek al tevergeefs een vast seksmaatje. Misschien dat wij elkaar hier kunnen helpen. Ik ben goed met beffen. Verder ben ik tot veel bereid mits in overleg. Mail me maar als jij nog iemand zoekt.
  Kus
  Alex
 • Harrie ·3 jare geledenHallo Lanka.
  Met Harrie
  ik wil je die avond wel bezorgen.
  laat wat van jou horen.
  Mvg Harrir

Plaats reactie