Ben ik te lelijk om geneukt te worden?

Ben ik te lelijk om geneukt te worden?

Door: MoiMoira

Geplaatst: 25-04-2017

Reacties: 6

MoiMoira schrijft:

Ik ben niet de meest aantrekkelijke vrouw uit de provincie Zuid-Holland, maar... als jij deze week met een vrouw wil neuken zonder dat je daar heel veel voor hoeft te doen, dan raad ik je aan om mijn profiel even op te slaan bij je favorieten!

Bij mij krijg je geen gezeur en gewoon duidelijke afspraken waar je van op aan komt. Dus geen lange gesprekken die veel geld kosten, alleen seks waar jij geil van kunt worden!

Zou je je vrienden vertellen dat wij af en toe met elkaar neuken?


6 Reacties:

  • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Wim·2 jare geledenHi Moira, ik ben Wim, gescheiden, geen kinderen en ik wil graag af en toe met je neuken. En met vrienden over jou praten....ik houd je liever voor mezelf.... Ben echter geen bezitterig type en vast ook niet de knapste op de rij maar we kunnen wel samen wat leuks opbouwen dat eventueel meer mag worden als we dat beiden willen. Ik woon ook in Zuid Holland bij Rotterdam. Meer weten, afspreken, laat een uitnodigend berichtje met gegevens achter dan kunnen we snel van onze nood een deugd maken, Groetjes, liefs en meer Wim.
  • adrie van galen·3 jare geledenhallomoira ik begrijp niet dat je je zorgen maakt zoals ik je kan bekeiken heb je niets te klagen ,en wil ik je graag een keer ontmoeten
    groetjes adrie xx
  • Arnold ·3 jare geledenHoi meid, jij bent helemaal niet lelijk! Ik hou van lang voorspel en lang en rustig. Heb vervoer en je kan contact op nemen via sms en mms 0638223189, fijne avond vast.
  • Henk·3 jare geledenIk heb wel zin om lekker met je te stoeien ????????
  • Pascal·3 jare geledenSchat ik heb vd week wel tijd om met jou te stoeien. Neem je contact met me op ?

Plaats reactie