Ben ik bij jou ook zwart gemaakt?

Ben ik bij jou ook zwart gemaakt?

Door: Glamoursandra

Geplaatst: 12-07-2017

Reacties: 3

Glamoursandra schrijft:

Ben jij ook benaderd door vrouwen met de informatie dat je geen contact met mij op moet nemen omdat ik een 'debiel wijf' zou zijn?

Ik heb namelijk geprobeerd om hier al met een aantal mannen in contact te komen, maar de meeste hebben niet gereageerd. Twee hebben me maar een reactie gestuurd en vertelden me dat ze een waarschuwing hadden ontvangen over mij door andere vrouwen.

Wat een $^&*(^#$( WIJVEN!! Mij een beetje zwart maken. Ik heb niets verkeerds gedaan naar mijn weten.

Sta ik bij jou ook op de zwarte lijst? Of geef jij me wel een kans? Ik zou graag bewijzen dat ik geen 'debiel wijf' ben hoor! Misschien een beetje wild, maar dat is toch best geil?


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • trekvlek·2 jare geledenjij staat bij mij niet op de zwarte lijst en al zijn er andere die iets over jou zeggen trek ik me daar niks van aan ik wil het altijd met mijn eigen ogen zien en met mijn lul voelen hoor als me wilt ontmoeten bel maar 0612832845
  • Jeffrey·3 jare geledenHallo ik ben Jeffrey ik wil met jou afspreken 0623424828

Plaats reactie