Aziatische snack

Aziatische snack

Door: Tortine

Geplaatst: 12-07-2017

Reacties: 1

Tortine schrijft:

Kan ik jou wel verblijden met een Aziatische snack? En dan bedoel ik dan lekkere slanke lichaam van me! Ik heb nu al 17 credits verspild aan een man en ik dacht dat hij me echt zag zitten, maar toen het puntje bij paaltje kwam zei hij dat hij geen Aziatische vrouwen neukt. Ja potverdorie, heb ik al die moeite gedaan!

Je mag alles met me doen hoor, ik hou wel van experimenteren! Ik heb een dikke dildo liggen die je misschien nog kan gebruiken? Moet ik nog meer speeltjes tevoorschijn halen? Of klaar jij dit klusje alleen met die pik van jou?


1 Reacties:

  • justmebo·3 jare geledenTja Tortine, weekend , hoe te beginnen \'\' hallo, hoe gaat het, mooi weer (brr alweer regen ), is toch ook wel een beetje afgezaagd , niet soms ?? \'\' Heb er lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar dan nu toch de stoute schoenen aangetrokken. ..................Maar vertel wat ga jij doen dit weekend en wat zou jij leuk vinden om te doen,leuke dingen te gaan doen in het weekend bv. shoppen, lekker eten, sauna, filpje, .... etc. , heb jij zin ??? ben wel benieuwd ok En zal er geen doekjes om winden, als ik in jou ogen kijk geloof ik dat jij er nog steeds pap van lust, heerlijk verwendt te worden ❤ en KEIHARD geneukt te worden in al je gaatjes , neem jij mijn uitdaging aan !?? Groetjes, Bo.

Plaats reactie