Anale ontmaagding interesse?

Anale ontmaagding interesse?

Door: Christi123

Geplaatst: 31-07-2017

Reacties: 4

Christi123 schrijft:

Anale seks heb ik altijd maar een smerige idee gevonden. Een harde pik die ik in mijn POEPgat ontvang....

Mijn twee beste vriendinnen waren van de week op visite en hebben me bijgepraat. Beide hebben ze ervaring met anale seks en mij overtuigd dat het hartstikke lekker is. Ik vind het super spannend omdat wanneer ik zelf met een vinger mijn kontje in ga het nogal krap is, dat daar een pik in kan!

Ik zou het graag proberen. Ik wil anaal ontmaagd worden, maar dan alleen door een man die geduld heeft en hem niet zomaar bij me naar binnen ramt. De eerste keer kan nogal pijnlijk zijn heb ik gehoord.

Heb jij het geduld om mijn anus zachtjes op te rekken?


4 Reacties:

  • Wim·11 maanden geledenHi Christie, zie dat dit al een erg oude advertentie is. Heb je nog steeds of opnieuw interesse in een man voor anale en wellicht ook gewone seks. Ik ben gescheiden, woon alleen en op zoek naar iets wat een relatie mag worddn. Maar je moet ergens beginnen, zullen we lekker intiem afspreken en van daaruit bepalen wat er verder mogelijk is? Mijn nummer is 0648067621 en woon in Capelle aan den IJssel. Geile groet en meer Wim de Groot.
  • Ger·3 jare geledenHi Christi. Klopt dat je daar, zeker de eerste keren, uitgebreid moet voorverwennen. Ik vind het superlekker en zou er graag een onvergetelijk ervaring voor je van maken die voor veel herhaling vatbaar is. Mocht je dat wat lijken, mail me, hetepost69@hotmail.com. Geile kus
  • Yelle·3 jare geledenHey wat zie jij er goed uit zeg. Ik ben een jongen van 18 jaar en val op oudere vrouwen met zo een mooi lichaam als jij. Zin in een date of wil je eerst meer info? Mail me dan en dan vul ik lekker jouw achterste gaatje.
  • Gangmaker·3 jare geledenHoi lieverd ik ben een leuke gast van 43 die super veel van sex houd dus ik wil wel samen met jou rustig proberen je gaatje te vullen en je wens uit laten komen alles natuurlijk rustig en zachtjes aan en niks rammen kusjes gangmaker

Plaats reactie