45 en Single en eenzaam

45 en Single en eenzaam

Door: HelpSingle

Geplaatst: 06-11-2017

Reacties: 9

HelpSingle schrijft:

Ik wil niet dat je medelijden met me krijgt maar ik sta toch al zo'n 13 jaar droog. Wel in contact geweest met mannen maar het leid nooit ergens naar. Ik heb echt het gevoel dat ik na mijn 30ste een stuk lelijker ben geworden want de aandacht die ik vroeger kreeg was veel meer dan nu. Misschien zijn ook de meeste mannen al bezet en heb ik moeite met de gewillige mannen er tussen uit te pikken.

Ben jij ook nog single? Maakt me niet zoveel uit als jij al iemand hebt of al bezig bent met een ander. Ik geloof toch niet in monogamie dus je bent vrij om iedereen te vrijen die je wilt! Zolang je mij ook maar een keer komt doen ;)

Kun jij me helpen met mijn probleempje? Mijn kutje kan wel wat actie gebruiken !


9 Reacties:

 • Wim·2 jare geledenHi Help Single, ik ben Wim 60 Single en Eenzaam. Ben sinds 2014 gescheiden en woon alleen. Heb geen kids, wel een hondje. En inderdaad het leven is zo al kut en lullig genoeg, dus laten we van onze nood een deugd maken en wat mij betreft kunnen we ook vaste sekspartners worden, wel lusten, geen lasten. Op termijn wordt evt meer bespreekbaar. Stuur maar een uitnodigende mail met benodigde data, dan spreken we snel af en ontvang je ook mijn gegevens. Ik woon in regio 010 en hoop dat dit ook een schot in de roos is. Groetjes liefs en meer Wim.
 • erik·3 jare geledenbeste mannen denk nu niet dat ze op deze flopsite gaan reageren
 • Johan·3 jare geledenHet is nou net jammer dat je je camera deels voor je gezicht houdt.... ik zou graag je volledige stralende glimlach zien! En dat dan ook in levende lijve. Ik woon in Amsterdam en ben bijna net zo oud als jou. Mail me: johanvdb@mail.com
 • Kishor·3 jare geledenHoi.schatje. Ik. BEn. Een.donkere.man. Van. 45jaar.ik.wil.je.hellpen.van.je.droogHeidi. Ik wil een vaste.seksrellatsie. Met. Je.in.tressen. mail.me.op.jhoelloerkishor@gmail.com. Of. Bel.0641566771
 • arie·3 jare geledenhoi
  dat z\'on mooie vrouw geen aandacht krijgt.
  dan heb je mij nog nooit gezien.
  zou graag in contact met je komen.
  mail me op apuk549@gmail.com
 • Eric·3 jare geledenwe kunnen het erover eens zijn. bel me 0626154222
 • johan·3 jare geledenhallo, we hebben een over een komst ik 61 jaar sta al 20 jaar droog en misschien kunnen we elkaar hier in helpen....leren van elkaar wat lekker is en zo voor uit komen naar iets moois (ik denk niet aan een relatie) maar je weet maar nooit.

  gr.johan
 • Jacob·3 jare geledenHallo mooie dame,

  Ik wil jou graag van je drrogheid afhelpen want zo\'n mooie lichaam verdient toch veel meer.
  Ik hoop snel van jou te horen zodat we snel kunnen afspreken
  Je mag me ook Appen als je dat makkelijker vind
  06 29438729.

  Liefs Jacob xxx
 • D·3 jare geledenHi, ik ben een 19jr man die het wel ziet zitten met jou ;)
  zin om een leuke tijd te beleven, mail me via: lopper258@live.nl

Plaats reactie