Binnenkort luxe dineren ter kennismaking?

 Binnenkort luxe dineren ter kennismaking?

Door: zwoeleMandy

Geplaatst: 03-10-2017

Reacties: 3

zwoeleMandy schrijft:

Wil jij deze gefrustreerde vrouw regelmatig komen verwennen met een lekkere dikke lul? Ik zit veel alleen dus kan je heel vaak gewoon bij mij thuis ontvangen. Ik krijg bakken geld van mijn man als zoethoudertje maar hoef niet elke week te gaan shoppen. Dus jij en ik kunnen het er goed van nemen.

Binnenkort luxe dineren ter kennismaking?

Over mij

Mijn man is nu niet thuis en meestal is hij ook voor de week weg. Ik blijf dan eenzaam achter en als het goed gaat dan krijg ik als hij na zijn zakenreisjes thuis komt even wat aandacht. Maar dat gebeurd de laatste tijd ook veel minder dan vroeger en daar ben ik helemaal niet blij mee. Ik kan mij niets beter wensen dan hier een seksmaatje te vinden om mijn eenzaamheid wat te temperen ik kan niet verwaarloosd worden, daar ben ik nog veel te jong voor hoor!

Over jou

Jij bent een man die zich gerust durft te wagen aan een avontuurtje en dat ik getrouwd ben maakt voor jou absoluut geen verschil. Ik neuk jou met plezier en in alle rust want als mijn man op reis is, is hij de ganse week weg dus hebben wij meer dan genoeg tijd om aan onze trekken te komen.

Liefs, Mandy


3 Reacties:

  • Ikke12·3 jare geledenGraag
  • Silverdust·3 jare geleden0631085427
  • Silverdust·3 jare geledenAl iemand gevonden of nog niet zou je willen kijken samen waar kom je vandaan

Plaats reactie